OM OSS| FODERVÄRD| VALPKÖPARE| OMPLACERING| | FODERVÄRD SÖKES| HEMSIDAN

Hemsidan är uppbyggd i ramar (upplösning 800 X 620 och optimerad för Internet Explorer (IE 5,0) och Mozilla FireFox som webbläsare, om upplösningen (inställningen på din skärm) är i lägre upplösning finns det risk för att du får extra rullningslister på varandra när du tittar på de olika sidorna som finns här och så är det inte tänkt att det ska se ut men så blir det automatiskt i fel upplösning..Ett tips är att gå in i skärminställningarna på din dator och ställ in upplösningen för att minska risken för detta. :)

Du kan också se i webbfönstret längst ner till höger (borde det vara) om webbfönstret står på 100% ibland kan det vara så att man förstorat upp det med 125% eller högre ibland av misstag men också för att man vill se text och annat i större format när man surfar. Prova ställa ner till 100% så ser du kanske sidan bättre och som den är tänkt!! :) Prova zooma både in och utåt om du har Firefox som webbläsare. :)

Ett tredje och sista tips kan vara att du har för många kommandofält igång högst uppe på listen i webbfönstret tillsammans med för stora meny knappar eller kanske andra menyfält eftersom det idag finns så många olika typer av toolbarer ex; google-bar bing-bar osv som ligger ovanpå varandra så listen blir extra bred.

Högerklicka på listen och välj bort sådant som du kanske inte behöver vilket också kan hjälpa till så att du ser hemsidor som är uppbyggda i ramar mycket bättre och som de är tänkta om din skärm inte räcker till.. Meddela gärna mig om du hittar fel eller andra brister som gör att vi har möjlighet att förbättra sidan!!.. :)

 

Surfa lugnt!!..