Redvilla's Tarantella "Tequila" är parad!! Beräknad nedkomst i slutet av Juni 2018.
Mer info kommer inom kort..

~STAMTAVLA~

REDVILLA'S TARANTELLA "TEQUILA"

e:
KORAD SE UCH LPI LPII
Faunus Amiral


u: KORAD
Dürbach's Evita


***********************************

Fulltandad och korrekt bett.

Höjd: 60 cm

ED: UA(0)
HD: B (normala)
Ögon: UA

Känd Mentalstatus MH.

Utställd 1 gång officiellt med:

1x Very Good

***********************************

Tarantella eller Tequila som hon kallas till vardags kom till hennes nuvarande ägare Lismari som 14 månader gammal och tyvärr rätt otränad då hennes tidigare ägare insåg att tiden inte fanns. En hund som Tequila var redan som valp en av de mest aktiva och oräddaste av dem alla.
Jag och Jörgen minns så väl henne "bulldosa" fram så de andra valparna flög som käglor åt alla håll. :D

Lismarie hennes nuvarande matte har jobbat många år inom försvaret och med flera hundar i tjänst som hon utbildat och kört upp till väktarhundar, hon äger även vår uppfödda Redvilla's Strega som idag har ett kanon miljötest samt godkänt anlagstest för väktarhund.

Lismarie har berättat sedan dag 1 när Tequila kom hur hennes tränare lovordat henne som hund under träning och hennes vilja och arbetskapacitet är mycket stor!!


Samtidigt i detta paket är hon en social tjej med huvudet på skaft!! Hon är en tik med hjärtat på rätta stället och älskar att gosa och gör det gärna ofta hemma.

PÅ MH-banan utförde hon tillsammans med Lismarie i kopplet ett MYCKET fint MH hon stod stadigt på jorden trots om placering, hon löste allt mycket fint samt inga som helst kvarstående rädslor. Mycket imponerande.

Hon har dessutom hittills varit en mycket frisk och kry hund tillsammans med hela T-kullen och de blir 5 år i januari 2017 och då känner vi helt klart att detta är en hund vi gärna vill satsa på och gärna vill ha valpar efter.
Hon är ju dessutom dotter till hundar vi haft i våra ägor sedan 8 veckors ålder som vi kan utan- och innantill och det är hundar som båda haft exteriör, mentalitet och stor arbetskapacitet!!

//Johanna Johansson, Redvilla's

 

***********************************

 

Scrolla ner för mer info & bilder!!

Klicka på bilderna för förstoring..


 

 


 


***********************************

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Är du intresserad av en valp ur denna kombination och vill berätta om dig själv och dina planer, tveka inte att maila, skicka PM (facebook) eller ringa Johannas mobil: 072-7459479

kennelredvillas@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

till toppen

 

VALPAR >> ROTTWEILER